Uitdagingen

De lange droge zomer was ongekend en raakte vele sectoren. Net als de hevige plensbuien die zich vaker gaan voordoen. Het nieuwe klimaat stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Met de gebundelde expertise en ervaring van meer dan 40 organisaties aangesloten bij het Climate Campusnetwerk zijn ze wellicht oplosbaar.
Hebt u zelf een uitdaging die om nieuwe kennis of een nieuw product of dienst vraagt? Zoek eerst contact met partners van de Climate Campus. Wellicht komt u met een of meer organisaties tot een voorstel dat met hulp van andere Climate Campusorganisaties kan worden uitgevoerd. 
Kijk voor inspiratie naar de uitdagingen onderaan deze pagina, ingebracht door organisaties uit het Climate Campusnetwerk. En reageer op uitdagingen van anderen. Let daarbij op de deadline!

Wilt u zelf een uitdaging aanbieden waarin partners kunnen participeren, mail naar het Climate Campusbureau. Zij kunnen helpen om het voorstel via de website en via de nieuwsupdate te verspreiden.
Ook als u relevante kennis wilt delen in het netwerk, bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst, neem dan contact op met het Climate Campusbureau