Doe-het-zelf Deltawerkjes

Op deze pagina lees je over onze campagne Laat Groeien die Spons. Een campagne om je te leren hoe je je eigen Deltawerkjes kan aanleggen om zo mee te helpen om je woning, maar ook je straat, buurt, wijk en zelfs de hele stad klimaatbestendig te maken.

Campagne laat groeien die spons

Laat groeien die spons

Een stad als een beschermende Superspons. Dat bereik je samen door het aanleggen van eigen deltawerkjes. Lees hier meer over onze campagne hoe je je eigen omgeving klimaatbestendig kunt maken.  

Lees hier verder

Je eigen infiltratiekrat aanleggen

Je eigen infiltratiekrat aanleggen

Tuinland en Wildkamp hebben met Climate Campus meegedacht hoe ze het makkelijk kunnen maken om aan de slag te gaan. Adriaan van Team Klimaat Actief legt aan je uit hoe je een regenwater infiltratiekrat plaatst. 

Lees hier verder

Je eigen groendak aanleggen

HORNBACH en Tuinland hebben met Climate Campus meegedacht hoe ze het makkelijk kunnen maken om aan de slag te gaan. Adriaan van Team Klimaat Actief legt in drie minuten uit hoe je een groendak aanlegt. 

Lees hier verder

Regenwaterzak opslaan in kruipruimte of kelder

Regenwater opslaan in kruipruimte of kelder

Wil jij weten hoe jij regenwater kunt opslaan in de kelder of kruipruimte onder je woning? Daarmee ben je goed en duurzaam bezig! Laat je inspireren door Spencer Roozeboom, die jou uitlegt hoe je het aanpakt.

Lees hier meer