Beste reisgenoten,

Vorige week waren jullie onderdeel van een levendige inspiratiereis naar Vejle, Bremerhaven en Oldenburg. Wij kijken er met veel plezier en energie op terug. Zoals iemand ons teruggaf: ‘Het gloeit nog na’. Dus nogmaals dank voor jullie deelname en inbreng tot dusver!

Onder in de mail vind je links naar de diverse presentaties tijdens de reis. Voor aanvullende vragen over het bezoek aan Vejle staan Flemming Kjærsgaard (flekj@vejle.dk) of Maibrit Lajgaard Pedersen (MALAP@Vejle.dk) jullie graag te woord.

1. Vervolgstap inspiratiereis – brainstorm

Pizzameeting
Als vervolgstap na onze inspiratiereis willen we in een brainstorm jullie ideeën voor invulling en samenwerking ophalen rond de onderdelen:

  • Klimaat experience/ bezoekerscentrum
  • Innovatiecluster klimaat
  • Digital delta twin

Deze vervolgstap op weg naar de businesscases, willen we graag op korte termijn zetten tijdens een ‘pizzameeting’ van 17:00 – 20:30 uur op een van de volgende dagen: 3 (ma.), 5 (wo.), of 12 (wo.) juli as. Je bent welkom op Perron038 in Zwolle. Je kunt je voorkeur voor een datum opgeven in deze korte vragenlijst, ook bedoeld ter voorbereiding op de pizzameeting. Wil je deze vragenlijst vóór dinsdag 20 juni invullen?

Mis het niet
Met dank aan Ingmar Miedema verzorgt Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen en hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht, een lezing als kickstart van de avond!
Bij de pizzameeting begin juli is ook de première van de aftermovie te zien, gemaakt door de mannen van BREINN.

2. In verbinding blijven

Tijdens de reis zijn er mooie verbindingen ontstaan. Die willen we graag vasthouden en versterken.

Contactgegevens delen
Om te beginnen zouden we graag jullie contactgegevens delen in deze groep om elkaar onderling te kunnen vinden. Vanuit Vejle is ons gevraagd om onze contactgegevens ook met hen te delen. In bovengenoemde vragenlijst wordt jullie toestemming hiervoor gevraagd.

Uitnodiging van Ton van Remmen
Van reisgenoot Ton van Remmen delen we alvast graag zijn Save the Date uitnodiging aan jullie allen voor het Rotary Water Festival op 8 juli 2023.

Sluit je aan bij de Climate Campus
Je kunt je aansluiten bij het Climate Campus netwerk. Volg onze Climate Campus bedrijfspagina op LinkedIn en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Foto’s en filmpjes delen
We zijn benieuwd naar de foto’s en filmpjes die verschillende van jullie hebben gemaakt! Leuk als je die met ons en de andere reisgenoten wilt delen! De link om ze te uploaden komt in een volgend mailtje. Hierboven vind je alvast de groepsfoto uit Bremerhaven en hieronder de foto van onze ambassadeur in Denemarken, Nienke Trooster, met buschauffeur Gert vóór de fameuze PEC-bus.

20 Vrijkaarten t.w.v. € 100,- voor Protofestival i.c.m. Springtij in de regio Zwolle
Op vrijdag 30 juni vindt op het Protofestival de eerste editie plaats van Springtij in de regio Zwolle. Een spin-off van het jaarlijks terugkerende Springtij Forum op Terschelling. Als medeorganisator vanuit LIFE IP kunnen we jullie een vrijkaart voor Protofestival in combinatie met Springtij in de regio Zwolle aanbieden. Er zijn 20 kaarten beschikbaar. Deelnemers van de hackathon “Zwolle onder water”, waarover Renate vertelde tijdens haar presentatie in de bus, onthullen hun prototypes. Heb je belangstelling meld je dan snel aan bij Marjon Brouwer.

Veel plezier en inspiratie bij het Rotary Water Festival en het Protofestival-Springtij in de regio Zwolle. We hopen jou weer terug te zien bij de pizzameeting.

Hartelijke groeten,
Namens Renate Postma en team

De presentaties

1. FoulingCure,

2. ND Communication

3. Business Support of Municipality Vejle

4. Presentatie Renate Postma, gemeente Zwolle en trekker

5. Presentatie Boy Rolloos, Ecoteam Spoorzone

6. Presentatie Nanco Dolman, Deltares