Iets betekenen in Stadshagen?

Woont u in Stadshagen en wilt u iets betekenen voor het klimaat in de wijk?

Kom naar het Kluziness (spreek uit als buziness) Café, de klimaatmakersbeurs op maandagavond 29 januari, 20:00-22:00 uur Grand-Café Milligers Stadshagen. 

Dit initiatief van de Climate Campus biedt inwoners uit Stadshagen de kans om iets voor de eigen buurt te betekenen. Werkt u als professional bij overheid, onderwijs, maatschappelijke instelling of in het bedrijfsleven? Beschikt u over vaardigheden en kennis die ook in uw eigen leefomgeving verschil kunnen maken? Vindt u het motiverend om het klimaat met andere mensen in Stadshagen actief op te pakken? Mis deze bijeenkomst dan niet.

Er worden ter plekke ideeën gepitcht waarbij u kunt aanhaken. Ook kunt u zelf ideeën inbrengen, om Stadshagen klimaatbestendiger, groener en mooier te maken. Met de uitkomst van de avond willen we actief aan de slag. Zodat we dit najaar de tussenresultaten kunnen presenteren op het Stadshagen Festival.

Kom als dat lukt met buren, maar alleen bent u ook van harte welkom. Hebt u weinig tijd, maar wilt u toch iets doen, kom dan ook. Laten we samen ideeën uitwisselen, elkaar inspireren en oplossingen bedenken om Stadshagen verder te helpen naar een waterveilige en waterrijke toekomst. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: klimaat@zwolle.nl.