Deze Groencoaches staan tijdens het Groene Spreekuur voor je klaar met praktische tips voor het vergroenen en klimaatbestendig maken van jouw tuin.

Otto Veerman-Fraay

Tijdens zijn opleiding Bos en Natuurbeheer raakte Otto verstrikt in de wereld van voedel-bossen. Hij heeft er talrijke mogen bezoeken en helpen aanplanten en is momenteel bezig met een voedselbos in Zwolle. Otto heeft uitgesproken interesse voor alles wat groeit, bloeit en eetbaar is.

Lees meer

Erik de Kruif

Als medewerker bij Landschap Overijssel en docent bij IVN-natuurgidsenopleiding is Erik volop bezig met het overdragen van kennis op het gebied van groen, natuur en landschap. Erik kan je alles vertellen over het snoeien van je planten en de inrichting en onderhoud van je tuin.

Lees meer

Zone-college-logo

Zone College

Docenten Eelke Wiersma en Martin Hendriks van het Zone college zal samen met Ivar van der Werff en Jesse Kooi, studenten van de hoveniersopleiding, advies geven aan bezoekers van het Groene Speekuur. Volgend jaar doen deze studenten mee aan Green Projects. Het Zone college doet momenteel mee met de Groen Impactprijs MBO.

Lees meer

Birte Blommers

Tuinontwerpster Birte heeft als uitgangspunt dat je het meest van je tuin kunt genieten als die ook bij je past. Samen met jou gaat ze op zoek naar een groene, diverse, duurzame tuin waarin jij straks volop kunt gaan genieten.

Lees meer