Buurt-voor-Buurt Onderzoek & 100 Bomen

De tweede en laatste SMARkT-sessie van dit jaar is 17 december aanstaande. Deze staat in het teken het Buurt-voor-Buurt Onderzoek en het project 100 Bomen.

  • Ingeborg Evenblij, senior onderzoeker bij de gemeente Zwolle geeft uitleg over het Buurt-voor-Buurt Onderzoek: het grootste tweejaarlijkse onderzoek onder de Zwolse inwoners. Ruim 10.000 inwoners beantwoordden vragen over een grote diversiteit aan onderwerpen. Tijdens de SMARkT staan de volgende vragen centraal: Waarom en hoe voert Zwolle dit onderzoek uit en wat levert het op?
  • Armand Sol, analytics translator vertelt hoe deltaWonen op basis van data-analyse de leefomgeving van haar huurder prettiger wil maken. En wat ze tegelijkertijd konden doen aan bijvoorbeeld hittestress. Het resultaat: het planten van 100 bomen in de stad. Hoe gingen ze te werk, welke data werd gebruikt en hoe werden de bewoners betrokken?

De SMARkT-sessie is op 17 december. Vanaf 14.00 uur kan je inlopen. Het programma begint om 14.15 uur en duurt tot maximaal 15.15 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan hier. Een paar dagen voorafgaand aan de sessie krijg je de link om mee te kijken en luisteren.

Wil je op de hoogte blijven van het programma Slimme samenleving en de komende SMARkT-sessies? Sluit je dan aan bij de SMART Zwolle LinkedIn groep. Of kijk op www.zwolle.nl/smarktsessie voor de data en de onderwerpen in 2021.