Dit jaar, 2023, wordt Groene Vrijdag GROENEMIDDAG! Ook het tijdstip verandert. We starten om 16:00 uur en zijn 16:45 uur klaar.

Tijdens Groenemiddag kom je met Team Klimaat Actief en andere inwoners een uurtje bij elkaar in steeds een andere straat in Zwolle. Tijdens een Groenemiddag kun je samen acties verzinnen en uitvoeren voor een groene, gezonde stad.

7x Groenemiddag bijeenkomsten in 2023

In 2023 is er zeven keer een Groenemiddag. Deze vinden plaats op verschillende tijdstippen in het jaar en worden tijdig via socialmedia, persberichten en deze website aangekondigd.

Eerste Groenemiddag! 3 februari

De eerste Groenemiddag van 2023 is op 3 februari 16-16.45 uur. Wees welkom in de Wijkwekerij, Oude Wetering 82a Zwolle. Het braakliggend terrein naast basisschool de Boxem in Stadshagen wordt gebruikt door de Wijkwekerij om bomen op te kweken voor het Stadshager Bos en voor wie een boompje wil planten in eigen tuin in Stadshagen.

GROENEMIDDAG! Is een initiatief van Team Klimaat Actief. Zeven keer per jaar op steeds een andere plek in Zwolle. Kom langs en ontmoet mensen die Zwolle groener en gezonder willen maken. Inwoners die energie krijgen van dingen doen! Hou jij ook van kortdurende acties met resultaat? Haak gerust aan. Ook voor inspiratie en tips voor een groene stad.

Ben jij erbij?

Kom samen met een vriend, vriendin, je kinderen, buren of je bezoek. Van harte welkom!